Top 10 locuri unde poți găsi cele mai bune deserturi în București

Top 10 locuri unde poți găsi cele mai bune deserturi în București

Bucureștiul este un adevărat paradis pentru cei care adoră dulciurile. Fie că ești un gurmand înrăit sau doar un amator de plăceri dulci, orașul are multe de oferit. În acest articol, vă vom prezenta top 10 locuri unde puteți găsi cele mai delicioase deserturi în București.

1. Angeline Cake Boutique – Cel Mai Bun New York Rolls

Angeline Cake Boutique situată pe Strada Dr. Iacob Felix 59, este cunoscută pentru a avea cel mai bun New York Roll din București. Acest desert, care a devenit un adevărat hit în patiseria americană, este de fapt un croissant reinterpretat. Textura exterioară ca de croissant și umplutura cremoasă fac din acest desert un adevărat deliciu.

2. Berliner Donuts – Gogoși Excepționale

Dacă sunteți amatori de gogoși, nu trebuie să ratați Berliner Donuts. Locul este cunoscut pentru gogoșile sale pline de umplutură delicioasă. De la ciocolată la vanilie, de la fistic la cocos, există o multitudine de opțiuni de umplutură.

3. French Revolution - Eclere Deosebite

French Revolution este locul unde veți găsi cele mai bune eclere din București. Colecția lor permanentă numără 19 tipuri de eclere, la care se adaugă și colecții sezoniere. Puteți alege dintre eclerele cu fistic, cafea, nucă de cocos, tiramisu sau caramel cu unt sărat.

4. Restaurantul Mahala – Coliva Reinterpretată

Restaurantul Mahala oferă o reinterpretare gourmet a colivei tradiționale. Compoziția clasică de colivă, cu arpacaș și nucă, este completată cu un aluat asemănător unui choux și o cremă de înghețată cu nuci.

5. Miez Brutărie Artizanală – Cruffins cu Cremă Catalană

La Miez Brutărie Artizanală, merită să încercați cruffins cu cremă catalană. Acest desert este făcut din aluat de croissant, umplut cu o cremă fină de lapte aromată cu coajă de lămâie și baton de scorțișoară.

6. Stadio – Lava Cake Delicios

Lava cake-ul de la Stadio este un desert decadent, perfect pentru iubitorii de ciocolată. Când taiți prăjitura, ciocolata fierbinte se scurge într-o manieră plină de tentație, oferind o explozie de dulceață și satisfacție gustativă.

7. Amoom – Baclava cu Ciocolată

Amoom este locul unde puteți savura o baclava cu ciocolată. Acest desert oriental combină într-un mod armonios aromele ciocolatei și ale nucilor.

8. Maison des Crêpes – Clătite Delicioase

La Maison des Crêpes puteți savura clătite cu ciocolată. Textura lor pufoasă și consistența moale fac ca fiecare mușcătură să fie o adevărată plăcere!

9. Chocolat – Tort La Forêt-Noire

Tortul La Forêt-Noire de la Chocolat este un desert clasic care îmbină într-un mod rafinat aromele ciocolatei, cireșelor și a smântânii.

10. Love You Choux – Choux-uri cu Umplutură Fină

Love You Choux este locul unde puteți savura choux-uri cu umplutură fină și cremoasă. Aceste deserturi reprezintă o reinterpretare creativă a clasicelor gogoși.

Bucureștiul oferă o multitudine de opțiuni când vine vorba de deserturi. Indiferent de preferințele tale, cu siguranță vei găsi ceva care să îți satisfacă pofta de dulce.

Copyright © 2023 Weboratory Capital SRL. Blog din familia Publyo.